Home / Actual / Încă un partid anunță că îl susține pe candidatul PNL, Ciprian Sterpu

Încă un partid anunță că îl susține pe candidatul PNL, Ciprian Sterpu

Partidul Alianta pentru Educatie si Reforma AER il sustine la alegerile locale pentru Primaria Sacele pe Ciprian Sterpu!
După PNL, aceasta este a doua formatiune politică ce își exprimă public suportul pentru candidatul liberal.

”Sperăm ca toți susținătorii și simpatizanții noștri din acest frumos oraș să îi acorde votul lui Ciprian Sterpu pentru că acolo unde nu avem candidați proprii noi susținem oamenii buni, iar Ciprian este un astfel de om!” spune comunicatul Partidului Alianta pentru Educatie si Reforma.

Partidul AER – Alianța pentru Educație și Reformă reprezintă un proiect de ansamblu care cuprinde tot mai mulți români de acasă și de pretutindeni, care doresc să se implice și pun suflet .. adevărați oameni implicați pentru societate.

Împreună cu candidatul Ciprian Sterpu, reprezentăm o voce puternică, importantă .. fiți încrezători dragi săceleni .. prin AER, un nou suflu pe eșichierul politic, împreună, vom câștiga viitorul și vom da sens lucrurilor bune, încheie Alianța pentru Educație și Reformă postarea.

(VIDEO) Ciprian Sterpu, candidatul PNL Săcele, a vorbit despre viitorul Spitalului Municipal Săcele (P)*

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia