Home / Actual / Scandal la Săcele! 2 persoane au ajuns la spital în urma unui conflict

Scandal la Săcele! 2 persoane au ajuns la spital în urma unui conflict

Ia data de 13 septembrie 2020, în jurul orei 14.45, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele are loc un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Municipiului Săcele, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care în scurt timp, au restabilit ordinea.

Două persoane au avut fost transportate la spital pentru investigații medicale, iar toti cei implicati au fost condusi la sediul subunității de poliție în vederea audierii.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar de poliție Alina-Maria Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Încă un partid anunță că îl susține pe candidatul PNL, Ciprian Sterpu

Weekend solicitant pentru Salvamont Săcele. Trei turiste au avut nevoie de ajutor

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia