Home / Actual / Dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele în noaptea de miercuri spre oi

Dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele în noaptea de miercuri spre oi

Primăria Municipiului Săcele în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL va efectua în noaptea de miercuri spre joi, 16-17 septembrie, după ora 21.00, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele.

Substanta utilizata pentru activitatea de dezinsectie este EXIT 100 SC produs de Arysta LifeScience Benelux, substanta activă fiind Cypermethrin 100g/L SC 9%, 1,2-benzizotiazol-3(2H)-onă 0,0125-0,02%, acid ortofosforic 0,004%.

Pentru spatiile interioare si exterioare, timpul de actiune este pana la 60 de zile.

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate. Serviciile de dezinsecție vor fi efectuate cu aparate de tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceață caldă. Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza municipiului Săcele.

În acest sens facem apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

De asemenea, rugăm apicultorii din municipiu să ia toate măsurile necesare în zilele de 16-17 septembrie pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

conform comunicat Primaria Municipiului Sacele

Scandal la Săcele! 2 persoane au ajuns la spital în urma unui conflict

Weekend solicitant pentru Salvamont Săcele. Trei turiste au avut nevoie de ajutor

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia