Home / Actual / Batjocoritor! Pesedistul Virgil Popa a cumpărat ”emisiuni TV” din bugetul local
colaj capturi foto-video Nova TV

Batjocoritor! Pesedistul Virgil Popa a cumpărat ”emisiuni TV” din bugetul local

Primarul Virgil Popa a fost foarte darnic cu televiziunile locale! Nu din dragoste pentru ele, ci din interes.

Sume importante au fost încasate de NovaTV, un trust de presă județean despre care gurile rele spun că se afla în sfera de influență a PSD-ului. 

În perioada decembrie 2017 – decembrie 2020 (da, primarul a deschis o comandă ce depășește mandatul său actual, visând la încă unul) Primăria Săcele a achiziționat pachete de ”servicii producție și difuzare materiale video” ce au costat bugetul local sume lunare cuprinse între 1785 lei și 2000 lei.

Nova Press SRL este firma ce a oferit servicile media și a încasat sume ce ajung la un total de peste 66.000 lei. (foto dreapta)

În schimbul banilor plătiți din buzunarele săcelenilor (a se citi bugetul local), primarul Virgil Popa avea parte de o emisiune lunară de 30 de minute unde primea întrebări lejere și mingi la fileu, iar Primăria Săcele era vedeta unei știri pe săptămână în jurnalul de știri de la NovaTV.

Oamenii pricepuți în mass-media spun totuși că sumele totale cheltuite în acest mandat pentru ca inginerul pesedist să fie chemat în emisiuni TV ar putea depăși 100.000 lei.

În loc să premieze anual FĂRĂ DISCRIMINARE toți sportivii din municipiu pentru frumoasele lor performanțe, primarul Virgil Popa a ales să meargă DOAR el la TV pentru a-și mai pune o piatră la cultul personalității.

Vă lăsăm cu o mostră de declarație dintr-o astfel de emisiune TV, ca să nu uitați cu cine avem de-a face:

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia