Home / Actual / Clasare pe podium pentru Gabi Imre Jr. în prima etapă a Campionatului Național de Drift
Gabi Imre Jr, alături de tatăl său

Clasare pe podium pentru Gabi Imre Jr. în prima etapă a Campionatului Național de Drift

După două sezoane în Campionatul Național de Karting, Gabi Imre Jr., pilotul echipei PPG Racing Team,  și-a făcut debutul în Campionatul Național de Drift.

Tânărul pilot (cu licență pentru sezonul competițional 2020), în vârstă de 13 ani, a reușit să se claseze la finalul competiției pe locul III la Clasa SemiPro în prima etapă disputată la Prejmer Circuit, conform autostiri.ro

Un rezultat deosebit pentru pilotul săcelean, acesta fiind singurul roman de pe podium!

Antrenat și pregătit de tatăl său, pilot și profesor de drift, în anul 2019, Gabi Imre Jr. a fost acceptat pentru teste, cu licență, la etapa de drift din Ungaria.

Talentat, cu un psihic bun, comportament și disciplină de sportiv, sub presiunea concurenței, a lipsei de experiență, a numelui pe care-l poartă, Gabi Imre Jr. a reușit să-și stăpânească emoțiile. Ce poate fi mai frumos decât sa vezi un părinte și copilul său într-o competiție?

După o evoluție frumoasă în Top 8, Gabi Imre Jr. nu a mai reușit să ia startul în Top 4. Adrenalina, emoțiile primei curse, l-au purtat pe crestele bucuriei și nu și-a dat seama când a cedat o planetară. La startul în Top 4 a cedat și a doua planetară.

A recurs la regula celor cinci minute, a primit dispensă și de la pilotul bulgar cele cinci minute, a fost ajutat de echipele tehnice ale adversarilor, toți doreau să-l revadă pe tânăr pe pistă. Însă…. când a sosit momentul startului a fost trădat de un fir care nu făcea contact la masă și a fost declarat învins!

sursa text si video autostiri.ro

Alertă de COVID-19 la FC Precizia Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia