Home / Actual / Caz de violenţă în familie la Săcele
Foto caracter informativ

Caz de violenţă în familie la Săcele

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 10 iulie 2020, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din mun. Săcele, jud. Brașov, ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la locuința comună.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Terenul pe care a fost amplasată benzinaria din Movilei este scos la vânzare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia