Home / Actual / Alertă de COVID-19 la FC Precizia Săcele

Alertă de COVID-19 la FC Precizia Săcele

Un apropiat al conducerii clubului a fost depistat pozitiv COVID-19 și se află în stare destul de gravă la un spital din Brașov, scrie monitorulexpres.ro

Situația este neplăcută pentru FC Precizia Săcele deoarece acest pacient ar fi luat contact înainte de a se interna în spital cu un jucător al Preciziei, care astfel ar putea fi infectat la rândul lui.

„Avem o problemă în care un apropiat al echipei este internat în spital după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Această persoană a fost în contact cu un fotbalist al echipei, astfel că acum așteptăm să vedem cum decurg lucrurile. Ne dorim să fie doar o alarmă falsă și să nu avem probleme pentru disputarea meciurilor. Cel mai important lucru este însă sănătatea fotbaliștilor și a celor din staff-ul echipei“, a declarat Adrian Secelean, președintele echipei săcelene pentru sursa citata, monitorulexpres.ro

Fotbalistii saceleni ar urma să facă testele COVID-19 la finalul acestei săptămâni.

Meciurile din play-off sunt CSM Corona – Colțea Brasov (18 iulie), Precizia Săcele – Corona Brașov (22 iulie) si Colțea Brașov și Precizia Săcele (25 iulie)

Campioana județului Brașov se va duela la baraj cu reprezentantele județelor Alba și Harghita.

PNL și-a stabilit candidatul pentru Primăria Municipiului Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia