Home / Actual / În afară de Nova TV, Primarul Virgil Popa a cheltuit banii săcelenilor ca să apară în emisiuni și la MIX TV
colaj foto capturi Facebook si youtube MixTV

În afară de Nova TV, Primarul Virgil Popa a cheltuit banii săcelenilor ca să apară în emisiuni și la MIX TV

Săptămâna trecută dezvăluiam în exclusivitate pe Saceleanul.ro cum primarul pesedist al Municipiului Săcele, Virgil Popa, a cheltuit sume de ordinul zecilor de mii de lei pentru a achiziționa pachete cu servicii media.

De fapt, totul a fost o metodă prin care Primăria Săcele cumpară emisiuni TV în care urma să apara primarul (și DOAR acesta) și stiri la televiziunile locale.

Sume importante au fost încasate de NovaTV, un trust de presă județean despre care gurile rele spun că se afla în sfera de influență a PSD-ului. 

În perioada decembrie 2017 – decembrie 2020 (da, primarul a deschis o comandă ce depășește mandatul său actual, visând la încă unul) Primăria Săcele a achiziționat pachete de ”servicii producție și difuzare materiale video” ce au costat bugetul local sume lunare cuprinse între 1785 lei și 2000 lei.

Nova Press SRL este firma ce a oferit servicile media și a încasat sume ce ajung la un total de peste 66.000 lei. (foto dreapta)

Virgil Popa a cumpărat publicitate și la MIX TV

Din păcate pentru bugetul local, dorința primarului de a se vedea la televizor nu a fost satisfacută pe deplin de suma de 66.000 lei cheltuită la Nova TV.

O altă televiziune locală unde Virgil Popa și-a făcut abonament este MIX TV.

Aici, acesta a fost mereu primit cu amabilitate și întrebări lejere de cunoscuta și apreciata realizatoarea Onelia Pescaru.

Ciudațeniile acum încep să apară, deoarece comenzile și plățile pentru aparițiile primarului la MIX TV au fost făcute către o firmă ce în anii 2018 și 2019 nu a avut niciun angajat (așa cum apar informațiile de pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice).

Mai mult decât atât, tot conform portalului web al Ministerului Finanțelor Publice, principalul obiectiv de activitate al acestei firme este ”Activitati suport pentru interpretare artistica (spectacole)” – cod CAEN.

Să menționăm la final că ”prestația artistică” a lui Virgil Popa la această televiziune locală i-a mai costat pe săceleni câte 1800 lei pe lună pentru fiecare perioadă acoperită de comenzile de lucru.

Căci da, achiziția s-a făcut cu comandă!

Batjocoritor! Pesedistul Virgil Popa a cumpărat ”emisiuni TV” din bugetul local

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia