Home / Actual / Câtă nedreptate! Precizia Săcele pierde la masa verde meciurile din play-off și este amendată

Câtă nedreptate! Precizia Săcele pierde la masa verde meciurile din play-off și este amendată

Comisia de Disciplină a AJF a decis astăzi neprogramarea FC Precizia Săcele la cele două meciuri din mini turneul pentru desemnarea echipei care va reprezenta Brașovul la barajul de promovare în Liga 3.

Asta deoarece săcelenii nu au prezentat tabelul cu testele COVID 19 până marți seara (n.r 21 iulie) când era termenul limită.

Precizia va pierde cele două jocuri din play-off la masa verde, iar în aceste condiții Corona Brașov va reprezenta Brașovul la barajul de promovare în Liga 3.

Mai mult decat atât, clubul săcelean a fost amendat cu 500 lei.

„F.C. Precizia Săcele – C.S.M. Corona Brasov
Liga a-IV-a, Miniturneu LIV, etapa 2 | Data 2020-07-22
Abatere: Nerespectarea de catre clubul FC Precizia Săcele a condițiilor descrise în Ordinul Comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Tineretului și Sportului nr.667/1237 din 07.07.2020, în Protocolul de reluare a competițiilor de fotbal amator emis de FRF și Protocolului de reluare competiții de fotbal amator sezon 2019 – 2020, valabil pentru organizarea și desfășurarea jocurilor din miniturneul pentru desemnarea echipei care va participa la barajul de promovare în Liga 3, emis de AJF Brașov.
Rezolutie: Membrii Comisiei de Disciplină și Etică hotărăsc în baza art 79.9 și 86.6.2 din Regulamentul Disciplinar și cap VII din Protocol reluare competiții în unanimitate a. neprogramarea jocurilor din minturneu, respectiv: FC Precizia Săcele – CSM Corona Brașov ACS Colțea 1920 Brașov – FC Precizia Săcele , b. pierderea jocurilor prin forfait de către echipa FC Precizia Săcele c. penalitate sportivă 500 (cincisute) lei.

Data inregistrarii sanctiunii : 22-07-2020
Sanctiune pecuniara: 500 lei Neplatit !“

COVID-19 lovește clubul săcelean! Cel mai negru scenariu devine realitate pentru FC Precizia Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia