Home / Actual / COVID-19 lovește clubul săcelean! Cel mai negru scenariu devine realitate pentru FC Precizia Săcele

COVID-19 lovește clubul săcelean! Cel mai negru scenariu devine realitate pentru FC Precizia Săcele

După îmbolnăvirea unui apropiat al clubului care a și ajuns la spital, fiind și intubat, un nou caz de infectare cu COVID-19 lovește clubul săcelean.

Situația neplăcută se transforma in cel mai negru scenariu pentru FC Precizia Săcele deoarece în acest moment și un jucător este depistat pozitiv

 „Avem un jucător depistat pozitiv cu COVID 19 care se află în evidența DSP Brașov. Am informat AJF Brașov despre acest lucru, astfel că cerem o amânare a meciurilor pentru că fotbalistul infectat a intrat în contact și cu alți coechipieri dar și acu antrenorul. Primul efect este că toți contacții trebuie să intre în izolare. Suntem demoralizați, mai ales că acești copii meritau să joace cele două jocuri din play-off. Este o lovitură pentru Precizia Săcele, pentru că pot spune că nu ne-a învins Corona Brașov, ci coronavirus! Acum aștepătăm decizia celor de la AJF Brașov“, a spus Adrian Secelean, presedintele AFC Precizia Sacele pentru monitorulexpres.ro

AJF Brasov a fortat play-offul, iar acum CSM Corona Brasov este favorita sa promoveze

Supusa de presiuni mari sa reporneasca competitia, cum a declarat chiar presedintele Octavian Goga, AJF-ul din Brasov este pusa acum in fata unei decizii imposibile.

Odata pornit play-off-ul, acolo unde CSM Corona a batut cu 2-1 pe Coltea 1920 Brasov, sacelenii ar putea sa piarda meciurile la masa verde (0-3) daca nu se prezinta in competitie.

Cum derby-ul cu Corona Brasov ar trebui sa se joace pe 22 iulie, ramane de vazut daca organizatorii competitiei vor reusi sa managerieze o situatie aparent fara iesire!

Va pierde Precizia Sacele meciurile la masa verde, fara a avea vreo vina directa?

Vor accepta cei din AJF Brasov ca meciurile sa se joace fara a respecta la sange protocoalele sanitare?

Si daca meciurile Preciziei vor fi reprogramate, se va juca in timp util pentru ca Brasovul sa aiba o reprezentanta la barajul pentru Liga a III-a?

Pana vom afla raspunsurile la aceste intrebari, ramanem cu aroganta celor din CSM Corona Brasov, care par a sti sigur ceva ce toata suflarea microbista ce sta cu ochii pe Liga a IV-a poate doar sa banuiasca: Corona va merge la baraj cu orice pret …

Cel putin asa a spus pe o pagina de Facebook Marian Cristescu, jucatorul brasovenilor, deranjat de criticile microbistilor care a scris CLAR: “Vom vedea daca jocul nostru lasa de dorit la baraj”.

Luați la puricat și la Săcele. Control amplu în transportul în comun

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia