Home / Actual / Luați la puricat și la Săcele. Control amplu în transportul în comun

Luați la puricat și la Săcele. Control amplu în transportul în comun

La data de 18 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au organizat și desfășurat acțiuni de verificare în domeniul transporturilor de mărfuri și persoane, precum și verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Cu această ocazie au fost constatate și aplicate 18 sancțiuni.

Dintre acestea, 11 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, 6 pentru încălcarea dispozițiilor legale prevăzute în O.U.G. 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice și o sancțiune pentru nerespectarea H.G. 69/2012.

Au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, 7 permise de conducere, dintre acestea 6 fiind pentru conducători auto depistați sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier, cercetările în aceste cazuri fiind continuate în cadrul unor dosare penale.

Pe moped și fără permis în Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia