Home / Social / (Tărlungeni) Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru “violența în familie”.

(Tărlungeni) Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru “violența în familie”.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 15 iulie 2020, în jurul orei 22.30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 43 ani din localitatea Tărlungeni, jud. Brașov, cu privire la faptul că soțul său, în vârstă de 30 ani, ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Pe moped și fără permis în Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia