Home / Actual / Derapaj misogin la Săcele! Un membru marcant al PSD jignește femeile pe Facebook

Derapaj misogin la Săcele! Un membru marcant al PSD jignește femeile pe Facebook

Val de furie în mediul online la Săcele, după o postare ce a demascat gândirea misogină a unui important membru al PSD.

Este vorba de vicepresedintele PSD, Dragoș Lungu, cel care s-a alăturat protectorului său, primarul Virgil Popa și a ieșit la tradiționala împărțire de garoafe roșii ocazionată de Ziua Internatională a Femeii.

Surpriză însă, pe Facebook a apărut în aceeași zi o postare a aceluiași Lungu cel care lângă fotografia personală atașează și un citat misogin și jignitor la adresa femeilor de pretutindeni.

“Bunul renume al unei femei se datorează tăcerii mai multor bărbați”, insinuând că femeile ar fi de moravuri ușoare, dar sunt salvate de băieții buni ca el, care tac din gură și nu spun ceea ce știu!

O astfel de jignire nu putea rămâne fără ecou, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Iată ce au scris câțiva săceleni în urma postării vicepreședintelui PSD, Lungu:

Urât din partea lui !!! Cam tânăr pentru așa ,, judecăți de valoare,, !!!

Să se uite în propria ogradă sau poate chiar despre asta este vorba… 🤔

Cum explici motto-ul acesta stimabile? Și cam ce ai simtit impartind flori femeilor cu reputatia bazata pe tacerea mai multor barbati?

Daca asa gindeste un tinar politician despre femei, politicile publice pentru drepturile femeilor din Romania sunt in mare primejdie !!!

Am vrut sa distribui postarea aceasta importanta, dat fiind faptul ca reactia e un indemn la solidaritate in cadrul comunitatii, cred eu si pentru femei, in fata acestor atacuri misogine!

M-am saturat de marlaniile lor. O sa-i fac si plângere. Cu functia lui e in slujba cetateanului nu spre umilirea lui ceea ce astia vad ca fac fara nicio jena.

Cine este Lungu Dragoș? Ascensiune fulminantă a acestuia

Vicepresedintele PSD a cunoscut o ascensiune fulminanta în ultimii 3 ani, determinată în primul rând de apropierea acestuia de primarul Virgil Popa.

Acesta din urmă nu a uitat că tânărul Lungu l-a ajutat în campania electorală și l-a promovat atât în PSD, unde a devenit vicepreședinte, cât și în administrația locală.

Aici, Lungu, plin de elan tipic UTC-ist, a ajuns administratorul Centrului Multicultural și Educațional Săcele, deși experiența sa profesională precedentă nu il recomandă cu nimic. 

Un scurt job de referent de marketing la o companie din oraș și hop, pasul cel mare, către conducerea proaspătului modernizat Centru Multicultural și Educațional.

Mai mult decât atât, tânărul Lungu, profitând de încrederea și susținerea primarului Virgil Popa a devenit și redactorul publicației online a PSD Săcele, acolo unde de-a lungul timpului au fost linșați mediatic diverși politicieni locali, în funcție de interesele PSD.

sursa foto Facebook si Google

TOP 5 promisiuni neonorate ale PSD la Săcele! Minciunile din campanie ale lui Virgil Popa îl prind din urmă!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia