Home / Actual / La Săcele, PSD-istul iubitor de citate misogine recidivează! “Doar femeile pot compensa ….”

La Săcele, PSD-istul iubitor de citate misogine recidivează! “Doar femeile pot compensa ….”

“Postarea la care se face referire în articolul de pe Săceleanul.ro îmi aparţine şi este datată 14 noiembrie 2014, dată la care nu eram nici membru PSD şi nici nu ocupam o funcţie publică” recunoaste vicepresedintele PSD, Lungu Dragoș pe pagina sa de Facebook, dar consideră că nu este de acuzat deoarece “a început campania electorală”.

V-am prezentat ieri cazul acestuia și al valului de furie iscat de o postare misogină a importantului membru al PSD Săcele.

Întreaga poveste aici: Derapaj misogin la Săcele! Un membru marcant al PSD jignește femeile pe Facebook

“Consider că acea postare a fost influenţată de vârsta adolescentină de la acel moment, total nepotrivită, fapt pentru care îmi cer scuze public tuturor persoanelor care s-au simţit lezate” continuă același Lungu Dragoș.

Noi am vrut să-l credem, dar …

Am fost aproape să-l credem pe (sincerul??) tânăr pesedist, dar norocul nostru este că suntem atenți la detalii și avem și ținere de minte.

De fapt, Lungu Dragoș nu este la singurul derapaj misogin.

Tot pe pagina sa de Facebook, acesta a mai adăugat un citat, de data aceasta din filosofia personală deoarece îl semnează cu numele său.

“Doar femeile pot compensa daunele morale prin metode amorale” spune Lungu Dragoș, iar noi am fugit repede la dicționar ca să nu facem vreo prostie.

Dexonline definește amoralitatea ca fiind antonimul moralității, iar metodele amorale sunt fapte ce nu respectă normele moralitații.

Și iata, stimate doamne, cum se conturează astfel mentalitatea domnului Lungu și părerea dumnealui despre femei, “cele ce sunt norocoase să-și păstreze bunul renume datorită domnilor discreți și ajunse în această situație datorită metodelor amorale folosite”.

Oare o fi târziu să-l trimită partidul la reeducare pe acest mare clasic în viață?

Hai că am glumit! Probabil va fi premiat și felicitat pentru contribuția sa la pesedizarea Săcelelui la următoarea ședință!

sursa foto Facebook si Google

Derapaj misogin la Săcele! Un membru marcant al PSD jignește femeile pe Facebook

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia