Home / Administratie / (pe surse) EXCLUSIV! Cântă drujbele în pădurile săcelene! Totul la presiunea lui Virgil Popa?

(pe surse) EXCLUSIV! Cântă drujbele în pădurile săcelene! Totul la presiunea lui Virgil Popa?

O informație primită pe surse a fost confirmată de o vizită surpriză pe teren!

Răsuna drujbele în pădurile săcelene, iar sursele noastre spun că totul s-a făcut la presiunea unui personaj cheie.

Autoritățile din Săcele au încercat să mușamalizeze în aceste zile o informație ce urma să pună pe jar comunitatea săceleană.

Este vorba de o serie de discuții, transformate ulterior în presiuni, venite din partea unui puternic om din administratia săceleană de a se deschide barierele de pe drumurile forestiere, astfel încât cei ce doreau să taie lemn să poata intra nestingheriți.

Toată manevra avea un miros electoral puternic, cel care forța nota dorind să puncteze astfel în campania electorală într-o anumită zonă din oraș.

Pădurarii s-au opus, dar … 

Din informațiile noastre, conducerea RPLP Săcele a rezistat inițial acestor metode de presiune și nu a permis ca circulația pe drumurile forestiere săcelene să se desfășoare în voie.

Pădurarii, spre lauda lor, au înțeles pericolul și unii (spun sursele noastre) au amenințat că dacă se dă un ordin de sus de deschidere a accesului își vor lua concedii medicale sau fără plată în zilele respective pentru a nu fi trași ulterior la răspundere.

Situația părea fără ieșire pentru aceștia, teama fiind legată de faptul că accesul în pădure fără restricție urma să fie ”decontat” chiar de aceștia, deoarece orice cioată nemarcată tăiată urma sa li se impute financiar.

Unii calca în picioare oameni și cariere pentru a fi realeși primari!

Totuși, partide a resturilor de exploatare și cioate în pădure au existat destule în această perioadă!

Sondaj de opinie realizat între 7-23 septembrie: PNL 34,7%, PSD 19,6%

Și la Săcele! Unitățile de învățământ unde sunt gazduite secții de votare au cursurile clasice suspendate între 25 – 29 septembrie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia