Home / Actual / Și la Săcele! Unitățile de învățământ unde sunt gazduite secții de votare au cursurile clasice suspendate între 25 – 29 septembrie

Și la Săcele! Unitățile de învățământ unde sunt gazduite secții de votare au cursurile clasice suspendate între 25 – 29 septembrie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat miercuri, 23 septembrie 2020, Hotararea numarul 46 privind suspendarea activitatilor didactice in unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

Astfel, CNSU a decis ca activitatea didactica ce presupune prezenta fizica a elevilor si a cadrelor didactice in cadrul unitatilor de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare pentru desfasurarea alegerilor locale din anul 2020, stabilite conform Registrului sectiilor de votare administrat de Autoritatea Electorala Permanenta, sa se suspende incepand cu data de 25.09.2020 pana la data de 29.09.2020 inclusiv.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta adopta prezenta HOTARARE:

Art. 1 Activitatea didactica ce presupune prezenta fizica a elevilor si a cadrelor didactice in cadrul unitatilor de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare pentru desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului sectiilor de votare administrat de Autoritatea Electorala Permanenta, se suspenda incepand cu data de 25.09.2020 pana la data de 29.09.2020 inclusiv.

Art. 2 Activitatile didactice pentru unitatile prevazute la art. 1 vor fi desfasurate in sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Art. 3 Activitatile didactice prevazute la art. 1 se vor relua incepand cu data de 30.09.2020 cu respectarea tuturor conditiilor de siguranta si igiena sanitara.

Art. 4 Prezenta hotarare se comunica tuturor componentelor Sistemului National de Management al Situatiilor de Urgenta, pentru punere in aplicare prin ordine si acte administrative ale conducatorilor acestora”, se arata in Hotararea aprobata de CNSU.

Activitatile didactice pentru aceste unitati scolare vor fi desfasurate in sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educatiei si Cercetarii, conform ziare.com

RYU FITNESS aniversează un an de activitate cu un concurs de atârnat la bară

Liceul Tehnologic Victor Jinga din Săcele organizează înscrieri în învățământul seral, filieră tehnologică

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia