Home / Actual / Apune steaua lui Virgil Popa? Pe surse, pesedistul a plecat huiduit din Gârcini

Apune steaua lui Virgil Popa? Pe surse, pesedistul a plecat huiduit din Gârcini

Surpriză neplăcută pentru pesedistul Popa, cel care spera să facă o baie de mulțime în Gârcini, acolo unde s-a deplasat de mai multe ori în aceste zile pentru a strange voturi.

Totul s-a transformat într-un fiasco pentru candidatul PSD la Primaria Municipiului Sacele care s-a trezit apostrofat de către câteva zeci de persoane aflate în zonă.

Reproșurile au fost aceleași ca în orice parte a orasului Săcele și anume că Virgil Popa a promis marea cu sarea și nu a livrat mai nimic.

Pe surse, oamenii din zonă au spus că s-a format și acolo o camarila care amenință, reține buletine de identitate și pontează ore fictive de muncă în folosul comunității în schimbul șpăgii.

Autoritățile competente trebuie să știe că, sub protecția anonimatului, oamenii afectați de acest sistem pot depune mărturii despre acest flagel!

Spiritele s-au încins atat de tare, încât oamenii locului i-au spus pesedistului Popa ”să se care” de acolo, că i-a mințit destul.

În replică, spun martorii, răzbunătorul Popa i-a avertizat că dacă rămâne primar și nu se bucură de sprijinul lor la vot o să aibă ”grijă de ei”, iar prima decizie va fi să oprească autobuzele care merg până în Gârcini, pe platoul din centru.

Este prima dată când Virgil Popa recunoaște indirect că este responsabil de această decizie legată de autobuzele din Săcele care pornesc din capăt!

Fără sprijin din fieful electoral al pesediştilor, să ştie tot Săcelele că steaua lui Virgil Popa apune în aceste zile!

(Partea a II-a) Grețos! Omul lui Virgil Popa, cel ce a jignit și amenințat în privat femei nu s-a oprit la un singur astfel de gest

În scandalul jignirii diasporei, pesediștii din Săcele sunt nehotărâți: Unul își cere scuze, iar altul amenință și înjură femei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia