Home / Actual / La Săcele, minciunile pesedistului Virgil Popa sunt reparate de udemeristul Géczi Gellért

La Săcele, minciunile pesedistului Virgil Popa sunt reparate de udemeristul Géczi Gellért

Minciunile despre creșa din municipiu ale PSD și ale șefului acestui partid de la Săcele, nimeni altul decât marele inginer Virgil Popa, sunt de notorietate publică.

Promisă în 2016, ulterior în 2017, 2018, 2019, 2020 și acum din nou în 2021 … creșa mult dorită de părinți se lasă așteptată.

Iată însă că o veste bună vine din partea Guvernului PNL-USRPlus-UDMR care anunță prin vocea lui Cseke Attila – Ministrul Dezvoltării că a fost aprobată construirea a 138 de creșe, câte una în fiecare municipiu. Urmează să fie aprobate și alte cereri, astfel se vor putea construi creșe și în orașele mai mici și, unde se justifică, și în mediul rural.

Cum vestea a fost anunțată în comunitatea săceleană chiar de viceprimarul Géczi Gellért, putem afirma că acesta repară o minciună spusă la nesfârșit de primarul Virgil Popa, cel incapabil de peste 5 ani să deschidă în comunitate o creșa.

Viceprimarul Géczi a scris cu bucurie pe pagina sa de pe o rețea de socializare că: ”Vom avea creșa și la Săcele” (foto dreapta).

Îi recomandăm viceprimarului UDMR să preia personal frâiele acestui proiect, având în vedere incapacitatea dovedită a pesedistului Virgil Popa de a finaliza un astfel de obiectiv.

Aici discutam de toate avizele necesare, de identificarea terenului unde se va construi creșa, dar și de supervizarea lucrărilor. Asta dacă dorește, desigur, ca anunțul triumfător să nu se transforme într-un eșec glorios. 

Finanțarea necesară pentru aceste crese este asigurată de minister din bugetul propriu, urmând să fie finanțate alte 110 de creșe eficiente energetic din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Ministrul Attila Cseke a mai precizat că în România există la momentul actual doar 386 de creșe. Nevoia de a construi creșe noi este evidentă, de aceea, în prima fază, a fost aprobată construirea unei creșe în fiecare municipiu din țară, și a două clădiri de creșe în municipiile care au peste 100.000 de locuitori.

Ciprian Sterpu, consilier județean PNL: ”De dotarea Dispendarului TB cu un nou și performant Computer Tomograf (CT) vor beneficia și săcelenii”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia