Home / Actual / Majorare de tarif la transportul în comun: Prețuri ca în Brașov, condiții ca în Uganda

Majorare de tarif la transportul în comun: Prețuri ca în Brașov, condiții ca în Uganda

Transportul în comun se scumpește la Săcele, deși condițiile oferite călătorilor sunt la fel de batjocoritoare ca înainte!

Consiliul Local al Municipiului Săcele a aprobat în luna iulie Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de călători prin curse regulate prin atribuire directă către operatorul regional de transport SC Servicii Săcelene SRL, contract ce va intra în vigoare de la 1 septembrie.

Primăria spune că aliniază tarifele cu cele din zona metropolitana, dar la conditiile oferite suntem repetenți

Municipiul Săcele, membru al Asociației Metropolitane pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov, se aliniază la tariful practicat în zona Metropolitană Brașov.

Astfel, prețul unei călători pe traseul Garaj-Poienelor va crește de la 2 lei la 2.5 lei, iar prețul unui abonament pe aceași rută va crește de la 72 lei la 85 lei. 

De asemenea, Primăria Municipiului Săcele lucrează la elaborarea Planului de Mobilitate Urbană și a Strategiei de Dezvoltare a Municipiului Săcele. 

Cu cele două documente menționate anterior finalizate, Primăria Municipiului Săcele speră că va putea să acceseze fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) în vederea achiziționării de mijloace de transport în comun electrice.

Legea pumnului la Săcele. ”Bombardierul” protejat de Virgil Popa a lovit și amenințat persoane prezente la sedinta GAL Garcini

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia