Home / Actual / Două plângeri penale după atacul ’’bombardierului’’ din Gârcini care a agresat un mediator școlar la Săcele

Două plângeri penale după atacul ’’bombardierului’’ din Gârcini care a agresat un mediator școlar la Săcele

  • Un personaj agresiv și periculos își face de cap în zona Gârcini, susținut de Virgil Popa și PSD
  • Acesta este Ganea Ciprian, autorul violențelor asupra unui mediator școlar, pe care l-a trântit jos și l-a lovit cu piciorul în față
  • ‘’Bombardierul pesedist’’ a fost un fel de bodyguard în campanie pentru candidații PSD
  • GAL Gârcini – Grupul de Acțiune Locală este o asociație condusă de PSD și ținută sub control inclusiv cu forme de presiune

Legea pumnului devine un mod de a face administrație la PSD și sub stricta supraveghere a oamenilor lui Virgil Popa în Săcele se întâmplă fapte monstruoase.

Întâlnirea GAL Gârcini de săptămâna trecută când mai multe persoane au fost agresate fizic și verbal de protejații pesediști din comunitate este doar cel mai recent eveniment de acest fel.

Dacă în fața a 30 de persoane și a conducerii GAL Gârcini, în curtea unei Școli Gimnaziale Nr. 5 din municipiu se întâmplă astfel de acte de violență, oare ce monstruozități se petrec pe ulițele din cartierul Gârcini?

Ce spirală a violenței interlope girează Virgil Popa, primarul PSD, ce nu este străin de aceste probleme, multe dintre ele create de acest Ganea Ciprian, protejatul său în zonă?

Control asupra ședintelor din GAL Gârcini cu pumnul. Miza? Milioane de euro ce trebuie să ajungă in buzunarele ciumei rosii

Povestea violențelor pe scurt CLICK AICI!

La ședința de informare lucrurile au degenerat rapid. O bună parte din participanți au considerat că prezentarea era lipsită de claritate, fără date exacte, lipsită de fapte concrete și documente doveditoare, spune un martor.

Tocmai de aceea, în toiul acelei prezentari, câțiva i-au adresat întrebări clarificatoare și garanții că acele proiecte se vor demara în perioada următoare ca să se finalizeze până la finele lui 2024, termenul limită.

De aici, spun martorii, pesediștii au început să fie agresivi. Au amenințat câțiva participanți, ținta principală fiind mediatorul școlar Florian Fekete.

Probabil la telefonul dat de cineva de acolo, spune o sursa prezentă la întâlnire, și-a făcut apariția Ganea Ciprian cu intenția clară de a ”controla” situația. 

Conform unei alte mărturii, Ganea Ciprian l-a împins pe mediatorul scolar în interiorul cortului, poate pentru a nu fi văzut de oamenii prezenți, iar acesta l-a rugat să nu îl atingă. Atunci el l-a împins mai tare, cu mai mare forță, iar victima a căzut pe o bancă improvizată din europaleti, dupa care Ganea l-a lovit cu piciorul, cu spițul, în dreptul gurii.

Agresorul nu s-a oprit aici și și-a îndreptat atenția asupra consilierului local Nicolae Gândac, membru fondator al GAL Gârcini, pe care l-a amenințat cu bătaia spunând către acesta “Vezi că tu urmezi”.

Mediatorul școlar a făcut plângere penală pentru lovire și alte violențe, iar consilierul local a făcut plângere penală pentru ultraj

Cum nu este prima dată când acest Ganea Ciprian se comportă agresiv față de locuitori din comunitate, acum victimele sunt hotărâte să ceară autorităților să le facă dreptate.

Dar mai important este ca cei competenți să asigure protecția oamenilor în fața acestor personaje agresive, cu comportament interlop.

Asta deoarece de numele acestui individ se leagă mai multe acuzații de violență, agresiune fizică și verbală, Poliția Săcele nefiind străină de obiceiurile sale.

Explicatie dictionar urban – ”Bombardier” este un jargon folosit pentru a descrie  un fel de mafiot / interlop inchipuit ce sufera de smecherie si care sare usor la scandal

Legea pumnului la Săcele. ”Bombardierul” protejat de Virgil Popa a lovit și amenințat persoane prezente la sedinta GAL Garcini

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia