Home / Actual / Virgil Popa, primar Săcele: ”Spitalul Municipal Săcele fiind arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID”

Virgil Popa, primar Săcele: ”Spitalul Municipal Săcele fiind arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID”

”Dragi săceleni,

În această perioadă extrem de grea, țara noastră se confruntă cu valul 4 al pandemiei de coronavirus, val ce sufocă spitalele. Din păcate, România se situează la cel mai înalt nivel de îngrijorare privind situația epidemiologică din Europa. În cea mai mare parte a Europei, epidemia evoluează în limite care creează puțină îngrijorare, majoritatea țărilor fiind colorate în verde și galben datorită populației vaccinate.

Din păcate, nici Municipiul Săcele nu este ocolit de valul 4 iar numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 crește în fiecare zi, Spitalul Municipal Săcele fiind arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID. Astăzi, incidența la Săcele este de 5.64 cazuri/mia de locuitori și ne îndreptăm spre pragul de 6 cazuri/ mia de locuitori, prag ce va consta în introducerea de restricții dure pentru cei nevaccinați.

Ca și administrație locală am făcut toate demersurile necesare pentru a veni în sprijinul săcelenilor și a comunităților din jur. Pe lângă centrul de testare, la Policlinica Municipiului Săcele am amenajat și un centru de vaccinare unde săcelenii se pot imuniza cu toate cele 4 tipuri de vaccin : Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson.

Doar prin imunizarea în masă putem face pași spre o viață normală. Vă îndemn să vă vaccinați și să le recomandați  rudelor, prietenilor, vecinilor să se vaccineze. Revenirea la normalitate depinde de fiecare dintre noi.”

conform comunicat Facebook Virgil Popa

(VIDEO) Incendiu la ceas de seară în mijlocul cartierului Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia