Home / Actual / FC Săcele câștigă în deplasare

FC Săcele câștigă în deplasare

Echipele de seniori și juniori ale FC Precizia Săcele s-au deplasat sâmbătă la Hălchiu unde au întâlnit în cadrul etapei a 27-a echipa din localitate.

Seniorii rossoneri au reușit o frumoasă victorie cu 3-1, golurile fiind marcate de Tuțu 62, Coman 68, Voicu 90+3 respectiv L.Barabas 31 pentru cei din Hălchiu. În urma acestui rezultat, săcelenii urcă un loc în clasament până pe 7, apropiindu-se la doar un punct de locul 6 ocupat chiar de cei din Hălchiu. Cu un parcurs pozitiv în ultimele 3 etape ale campionatului, echipa din Săcele antrenată de Petre Lucian poate spera cel puțin la locul 6 la final.

Echipa de juniori, care nu mai poate pierde titlul în acest an, a câștigat cu un neverosimil 9-1. Golurile echipei pregătite excelent de Ciprian Ursu au fost marcate de Gâdea Horațiu 2, Ciprian Oncioiu 2, Blega Ștefan 3, Gergely Robert 1 și un autogol.

Pentru ambele echipe urmează meciuri acasă împotriva A.S. Cetatea Rupea – Homorod, miercuri 1 iunie. Dacă pentru seniori acest meci va fi unul de clasament, pentru juniori va fi un meci de gală, la sfârșitul căruia vor sărbătorii primul titlu. În acest sens, juniorii îi invită pe toți săcelenii în număr cât mai mare la stadionul din Precizia începând cu ora 15:00 pentru a se bucura împreună de frumoasa performanță!

Vezi ce au făcut trupele de dans din Săcele la concursul de la Buzău!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply