Home / Actual / Profil de candidat – Panait Cristian Alianța ÎMPREUNĂ PENTRU SĂCELE

Profil de candidat – Panait Cristian Alianța ÎMPREUNĂ PENTRU SĂCELE

300X200Numele şi Prenumele: Panait Bian – Cristian

Ce vârstă aveţi?  Am 36 ani.

Starea civilă (şi numărul de copii). Sunt căsătorit, am doi copii, două fete minunate.

Din partea cărui partid/alianţa candidaţi? Candidez din partea Alianței ÎMPREUNĂ PENTRU SĂCELE

Poziţia pe buletinul de vot (a candidatului) –  Poziția 7 pe buletinul de vot.

Ce studii absolvite aveţi?  Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității George Barițiu Brașov, licențiat în Drept Administrativ.

De ce aţi ales să candidaţi?

Candidez pentru că orașul nostru trebuie să revină la normalitate. Săcele a fost până acum un municipiu administrat pentru și în numele unor grupuri de interese. Am fost locuitorii unui oraș captiv. Nimănui nu i-a păsat de săceleni. Nu mai avem spital, nu mai avem niciun locaș de cultură, nu avem o creșă, transportul în comun și școlile lasă de dorit. Locurile de muncă sunt insuficiente și plătite prost. Asfaltul și trotuarele par un lux de neatins. Sunt prea multe probleme care ar fi putut fi rezolvate, dar au fost ignorate de cei care au condus orașul până acum. Împreună cu echipa mea, avem un program coerent, avem soluții, avem energie și forță să muncim pentru comunitate. Săcele are nevoie de un altfel de prezent și, mai ales, are nevoie de un viitor bun.

Unde lucraţi în prezent? Consilier juridic în cadrul unui birou notarial și consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Săcele.

Care consideraţi că sunt principalele dvs. atuuri?

Nu am angajament politic cu vreunul dintre partidele consacrate, deci indiferent de cine va câștiga președinția Consiliului Județean Brașov, poate fi un partener pentru finanțarea proiectelor săcelenilor.

Nu am acceptat susținerea niciunui grup de interese sau vreunui partid mare pentru a nu mai avea obligații sau pretenții de la oraș. Nu mi-e teamă de presiunile politice, pentru mine sunt importante doar dorințele și nevoile săcelenilor. Am o echipă formată din cetățeni onești și respectați, dornici să pună umărul la readucerea orașului nostru la nivelul pe care îl merită – normalitatea secolului nostru.

Care consideraţi că sunt principalele 3 probleme de rezolvat în Municipiul Săcele?

Renegocierea contractului de asociere la Compania Apa sau ieșirea din această asociere păguboasă.

Revitalizarea R.A.G.C.P.S. – reluarea activităților aducătoare de venit: prestații de servicii către comunitate pentru a nu mai externaliza respectivele servicii – curățenia orașului, îngrijirea spațiilor verzi, lucrări de reparații și întreținere școli, grădinițe etc. Regia fiind profitabilă, va putea moderniza și îmbunătăți transportul în comun.

Înființarea unor plantații de afine, fructe de pădure (și plantații în domeniul forestier), amenajarea unor centre de colectare fructe de pădure, ciuperci, plante medicinale și asigurarea desfacerii către fabricile de lactate, tip plafar și chiar către supermarketuri, asigurând astfel populației sărace venitul minim necesar. Printr-un compartiment performant de atragere de fonduri europene și norvegiene – înființarea unei fabrici de cărămidă și finanțarea altor proiecte necesare ORAȘULUI!

În final, le puteţi adresa liber săcelenilor un mesaj, la alegerea dvs.

Spitalul este lupta mea. Intenționez deschiderea lui în forma inițială. Dacă se va dovedi imposibil, vom lua în analiză și alte oportunități. Cu siguranță nu voi accepta ca un obiectiv în care s-a investit atât de mult să ajungă o ruină. Dacă nu voi putea reda această facilitate comunității, mă angajez să nu mai candidez pentru un nou mandat! Dacă alții vă promit exact ce vreți să auziți, eu nu o voi face. Două lucruri vă pot promite și eu: implicare și că nu mă voi mânji!

Aveți încredere în mine și în echipa mea. Știm să muncim pentru comunitate, suntem o echipă de oameni cinstiți care pun interesele săcelenilor pe primul loc. Veniți la vot, ne luăm orașul înapoi!

Sigla Alianta IMPREUNA PENTRU SACELE

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply