Home / Actual / Bani negri și aroganță PSD-istă într-un material acuzat ca fiind ILEGAL

Bani negri și aroganță PSD-istă într-un material acuzat ca fiind ILEGAL

PNL Săcele atrage atenția opiniei publice asupra unei grave încălcări a actualei legislații electorale, realizată cu bună știință de PSD.

Astfel, un material de propagandă politică denumit “Opinia Săceleană” a fost distribuit în oraș începând de ieri, sâmbătă, 28 mai 2016. Deși el poate părea un simplu material electoral, acesta încalcă prevederile legale actuale deoarece nu are precizat tirajul, tipografia unde a fost realizat și codul de mandatar financiar.

Mai simplu spus este un material ILEGAL marca PSD Săcele, înscriindu-se în seria de încălcări ale legii atât de familiare acestui partid din România care a dovedit că nu are niciun respect pentru regulamente.

Materialul “Opinia Saceleană” este în mod evident realizat din bani negri, acesta fiind principalul motiv pentru care PSD nu a precizat tirajul, tipografia și codul mandatarului financiar.

PSD trebuie sa explice public de ce a încălcat legea și care au fost costurile acestui material!

Mai mult decât atât, sub semnatura CSN, într-un articol din acest material ilegal, PSD își permite să facă o “analiza” a candidaților la primărie, jignindu-i intenționat pe toți ceilalți prin minimizarea rezultatelor și a meritelor profesionale.

O asemenea aroganță, o îngâmfare PSD-istă, este tipică lui Virgil Popa, singurul candidat care, vezi bine, îndeplineste condițiile de a fi ales primar, asa cum spun PSD-istii în acest material.

PNL Săcele va reclama această ilegalitate către Autoritatea Electorală. În egală măsură suntem sigur că săcelenii îi vor sancționa la vot pe acești aroganți politicieni locali, pentru care regulile și legile nu reprezintă nimic.

Comunicat de presă al organizației PNL Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply