Home / Actual / EXCLUSIV! Primăria Săcele a făcut plângere penală împotriva unui consilier local. Ce s-a întâmplat?

EXCLUSIV! Primăria Săcele a făcut plângere penală împotriva unui consilier local. Ce s-a întâmplat?

Conducerea pesedist0-gilistă a Primariei Săcele continuă războiul cu cei ce se află în opoziție față de acesta administrație. 

Ultimul caz este o plângere penală pentru ”uzurpare de calități oficiale” împotriva unui consilier local.

În ochii conducerii de la Săcele, acesta s-ar fi făcut vinovat de faptul că și-a lipit pe portierele unui autoturism proprietate personală însemnele ”consilier local” alături de stema orașului.

Martorul cheie, tot un pesedist!

Acuzatorii au avut și un martor, nimeni altul decât Lungu Dragoș, membru PSD și administrator al Centrului Multicultural și Educational Sacele, acolo unde coordonează cu mare talent și grijă activitatea culturală din Săcele.

Despre acest personaj puteți citi mai multe AICI!

Martorul a declarat că într-o zi din luna noiembrie 2019 se plimba prin oraș când a observat în zona Doina autoturismul consilierului C.P. pe a cărui portiere este lipit câte un autocolant (foto sus).

Lungu Dragoș a mai spus în declarația sa și că în acest fel consilierul dorea să aducă un prejudiciu de imagine Primăriei Municipiului Săcele.

Acuzele ridicole i-au determinat pe anchetatori să claseze dosarul

Apărarea consilierului C.P. a fost pe cât de simplă, pe atât de jenantă pentru autorii plângerii. Acesta a declarat că este consilier ales și că era în exercițiul funcțiunii la momentul respectiv fiind la întâlnire cu cetățenii.

Politistii săceleni responsabili au considerat că nu s-a petrecut nicio încălcare a legii și că atâta timp cât cel reclamat este consilier local ales și în funcție, nu s-a produs nicio ”uzurpare de calități oficiale” (foto jos)

Și astfel s-a mai dus un episod din telenovela ”Ce mai încearcă să facă PSD-iștii din Săcele pentru a timora opoziția politică?”

Investiție importantă în Gârcini: Spații pentru activități comunitare și petrecerea timpului liber

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia