Home / Actual / Investiție importantă în Gârcini: Spații pentru activități comunitare și petrecerea timpului liber

Investiție importantă în Gârcini: Spații pentru activități comunitare și petrecerea timpului liber

Pe strada Pajistei – din zona cartierului Garcini – Primăria Săcele intenționează să investească într-un proiect ce presupune crearea de spații pentru activități comunitare și petrecerea timpului liber.

Inițiatorul, chiar primarul Virgil Popa, consideră că este un proiect necesar și oportun, deoarece în imediata apropiere a acestui obiectiv nu există alte suprafețe de practicare a activităților sportive.

Conform studiului de fezabilitate proiectul va fi format din zona de sport, zonă de recreere și zona de joacă.

Valoare totală a investiției (inclusiv TVA) este de 424.800,93 lei, dintre care Construcții –Montaj (C+M) (inclusiv TVA) : 323.422,94 lei, iar durata de realizare va fi de 20 de luni.

Conform scenariilor propuse de proiectant, terenul va beneficia și de iluminat pe timp de noapte ale cărui costuri ar putea fi între 4200 lei și 9360 lei pe an.

La final, suprafața spațiului pentru activități comunitare și petrecerea timpului liber va fi de 1000 mp, cu suprafața terenului de sport multifuncțional – 648 mp, suprafața spațiului de joacă pentru copii – 152,65 mp si suprafața spațiului de recreere – 125,60 mp.

Salvamont Săcele a încheiat cu bine o intervenție pe Valea Doftanei

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia