Home / Actual / AJF Brașov forțează nota! Play-off în 3 pentru promovare și Cupa României fără Precizia Săcele
sursa monitorul expres, fotomontaj Saceleanul.ro

AJF Brașov forțează nota! Play-off în 3 pentru promovare și Cupa României fără Precizia Săcele

Precizia Săcele poate rămâne fără promovare în acest sezon, asta deoarece AJF Brașov vrea ca sezonul fotbalitic din Liga 4 să se termine cu un play-off.

Mai mult decât atât, Precizia Săcele a fost scoasă și din faza județeana a Cupei Romaniei, acolo unde sacelenii s-au impus de 2 ori in ultimele editii.

Pe reprezentații clubului săcelean nu i-a întrebat nimeni dacă sunt de acord cu o astfel de variantă.

Decizia mai mult decât controversată a fost luată pentru a face loc unui play-off pentru promovare între Precizia, Colțea și probabil ”cea mai iubită, susținută și pupată în fund echipă din fotbalul amator brașovean”, CSM Corona Brasov, acesta fata morgana din visurile umede ale microbiștilor brașoveni.

Comitetul Executiv al AJF Brașov, întrunit vineri, a decis organizarea unui play-off penru desemnarea campioanei Brașovului, după data de 15 iulie.

Cele trei echipe ar urma sa intre in competitie cu punctele acumulate până la suspendarea campionatului, Precizia Săcele 43 de puncte, Corona Brașov cu 42 de puncte, iar Colțea Brașov cu 40 de puncte, conform monitorulexpres.ro

Datele de disputare a celor trei meciuri sunt 18, 22 și 25 iulie, iar stadionul propus pentru disputarea meciurilor este Tineretului.

Toate acestea vor deveni realitate doar daca dacă Ministerul Tineretului si Sportului și Ministerul Sanatatii vor relaxa, după 15 iulie, măsurile suplimentare prevăzute de protocolul medical, lucru PUTIN PROBABIL la Brașov, unde cazurile numeroase de infectari COVID-19 au urcat udetul pe un nedorit loc III la nivel national.

Cineva din AJF Brasov va trebui sa-si asume responsabilitatea juridica pentru repornirea unei competitii ce in alte judete a fost demult suspendata definitiv.

2 titulari de la Precizia Săcele au fost transferați de adversara CSM Corona Brașov

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia