Home / Actual / 2 titulari de la Precizia Săcele au fost transferați de adversara CSM Corona Brașov

2 titulari de la Precizia Săcele au fost transferați de adversara CSM Corona Brașov

George Lingurar și Iulian Nechita, doi jucători importanți din lotul Preciziei Săcele au ajuns în acestă vară la rivala CSM Corona Brașov.

Prin transferul celor doi Corona a dat o adevărată lovitură.

Dincolo de valoarea și tinerețea acestora, George și Iulian nu vor mai juca pentru Precizia în cazul în care AJF Brașov va organiza play-off-ul pentru promovare, dar nici la barajul pentru promovare pentru Liga a III-a, dacă Precizia va fi desemnată campioana Brașovului!

Conform monitorulexpres.ro, președintele Preciziei, Adrian Secelean, a reacționat dur după ce echipa noastră a pierdut doi jucători de bază: „Este o lovitură pe la spate. E foarte clar că doresc să ne destabilizeze. Eu spun că abordarea nu este corectă“

Campionatul Ligii a 4-a Brașov este întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, dar CSM Corona Brașov speră la reluarea meciurilor pentru a-și adjudeca promovarea.

Absurd! Liga a III-a a fost ”înghețată”, dar la județ se joacă?

AJF Brașov dorește reluarea campionatului, după 15 iulie, cu un play-off între primele trei clasate, Precizia, Corona și Colțea, cu câte un singur meci direct pe un teren neutru

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, 19 iunie, prin tragerea la sorți efectuată la Casa Fotbalului, grupele barajului de promovare în Liga 3, sezonul 2020-2021.

Astfel, reprezentanta Brasovului va juca cu cele din Alba si Harghita

Rezultatul precedentei trageri, efectuate în luna februarie, a fost anulat din cauza modificărilor survenite în urma pandemiei de COVID-19.

FRF a decis ”înghețarea” campionatului Liga 3, cu excepția a unui total de șase echipe din fruntea seriilor 2, 3 și 5, care trebuie să joace un baraj de promovare, dar și schimbarea modului de promovare din Liga 4 pentru această vară.

Lista cuprinzătoare de gratuități sau facilități pentru călătorii săceleni

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia