Home / Actual / La Săcele, secretarul general al municipiului a luat salariu, spor de hrană, indemnizație comisie și ceva in plus din proiectele cu fonduri europene
captura video youtube

La Săcele, secretarul general al municipiului a luat salariu, spor de hrană, indemnizație comisie și ceva in plus din proiectele cu fonduri europene

Curtea de Conturi Brasov a identificat la Sacele si cazuri de plată fără bază legală a unor cheltuieli de personal care exced cadrului legal de salarizare.

Este vorba de situatii in care s-a depăşit nivelului indemnizaţiei lunare pentru funcţia de viceprimar (ca unitate de raportare), în perioada 2018-2019.

Astfel, în urma verificării modului de acordare a veniturilor salariale în luna mai anul 2019, la un număr de şapte angajaţi, funcţionari publici (secretar general, arhitect şi 5 şefi de servicii), s-a constatat depăşirea indemnizaţiei viceprimarului prin acordarea indemnizaţiei de vacanţă sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 lei.

Conform raportului Curții de Conturi Brașov, Geta Zamfir, secretarul general al Municipiului Săcele a încasat salariu, spor de hrană, indemnizație din comisia de disciplină și supliment pentru participare în echipa de implementare fonduri europene

În cazul acordării veniturilor salariale pentru postul de secretar general, s-a constatat depăşirea indemnizaţiei viceprimarului şi cu indemnizaţia de hrană (lunar).

Mai mult decât atât, secretarul general al Municipiului Săcele, Geta Zamfir, a încasat și o indemnizaţie de 1% acordată pentru desfăşurarea activităţii în cadrul comisiei de disciplină.

Totul s-a întâmplat în lunile în care comisia de disciplină şi-a desfăşurat activitatea, plăţile fiind aferente lunilor ianuarie-iulie din anii 2019 şi 2018.

Rotunjirea venturilor pentru secretarul general al Primariei Sacele a fost realizată şi cu cele acordate urmare a nominalizarii acesteia în echipele de proiecte finanţate din fonduri europene nerambursabile.

Da, ați citit bine, în Primăria Săcele s-au implementat proiecte pe fonduri europene despre care vom scrie în viitor!

Căci merită!

Recordul ”turistic” al pesedistului Virgil Popa: ZERO din ZECE!

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia