Home / Actual / Bătaia de joc din fotbalul brașovean continuă: Terenul ”neutru” pe care unii se antrenează și joaca
sursa monitorul expres, fotomontaj Saceleanul.ro

Bătaia de joc din fotbalul brașovean continuă: Terenul ”neutru” pe care unii se antrenează și joaca

Asociația Județeană de Fotbal Brașov insista ca actualul sezon al Ligii a 4-a să se termine pe teren, dar numai pentru a determina campioana. 

Trei echipe ar urma să joace un așa numit play-off, iar restul au fost trimise deja în vacanță, campionatul fiind suspendat.

Primele trei clasate din Liga 4 Brașov, Precizia Săcele, CSM Corona Brașov și Colțea Brașov vor juca fiecare cu fiecare pe teren ”neutru” a decis conducerea AJF, iar arena aleasă este chiar Tineretului din Brașov.

Cât de neutru este acest stadion, în condițiile în care aici se antreanează și joacă CSM Corona Brașov, una dintre competitoare, asta doar mințile luminate din conducerea județeană a fotbalului brașovean pot ști.

Și conducerea celor de la CS Colțea 1920 Brașov a reacționat printr-o postare pe facebook considerând că ”deși în Comitetul Executiv al AJF Brașov s-a aprobat disputarea acestui miniturneu pe un teren neutru, președintele AJF BRAȘOV a înțeles că acest teren neutru trebuie să fie Stadionul Tineretului, unde una din cele 3 combatante, CORONA BRAȘOV, își face antrenamentele și a disputat jocuri oficiale până la suspendarea sezonului.”

Meciurile din play-off sunt CSM Corona – Colțea Brasov (18 iulie), Precizia Săcele – Corona Brașov (22 iulie) si Colțea Brașov și Precizia Săcele (25 iulie)

Campioana județului Brașov se va duela la baraj cu reprezentantele județelor Alba și Harghita.

Investiție importantă în Gârcini: Spații pentru activități comunitare și petrecerea timpului liber

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia