Home / Actual / Terenul de rugby din Precizia a fost vizitat de hoți. Nu o să vă vină să credeți ce au furat de acolo!

Terenul de rugby din Precizia a fost vizitat de hoți. Nu o să vă vină să credeți ce au furat de acolo!

Nu este pentru prima ocazie când baza sportivă din Electroprecizia este ”vizitată” de persoane rău intenționate, însă de data acesta tupeul acestora parcă nu are limită.

Asta deoarece zilele trecute hoții au furat buturile de la terenul de rugby!

Da, ați citit bine. Tentați de materialul feros din care acestea sunt făcute, buturile au fost tăiate de jos și carate probabil cu un atelaj tras de cai prin câmp.

De altfel, profitând de faptul în gardul ce imprejmuiește baza sportivă există câteva zone prin care se poate pătrunde, adeseori aici isi faceau veacul nestingherite diverse persoane, împreună cu căruțele și animalele lor.

Într-una din fotografiile mai vechi, se vede cum bara dintre buturile de rugby era deja strâmbă, semn că cineva încercase în trecut să o dea jos, dar nu reușise.

Acum le-au furat cu totul, iar viitorul rugby-ului săcelean, un sport frumos ce modelează caractere, se află sub semnul întrebării la Săcele.

 

Bătaia de joc din fotbalul brașovean continuă: Terenul ”neutru” pe care unii se antrenează și joaca

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia