Home / Actual / Debut de an cu premii pentru Liceul “George Moroianu” din Sacele

Debut de an cu premii pentru Liceul “George Moroianu” din Sacele

În perioada 17 – 19.01.2014 la Școala Gimnazială ,,Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea, a avut loc a XVII –a ediție a Concursului Național Interdisciplinar ,,La Școala cu ceas” organizat de Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și Casa Corpului Didactic Vâlcea.

La concurs au participat 3093 elevi din 12 județe ale României, iar județul Brașov a fost reprezentat de Liceul Teoretic ,,George Moroianu” din Săcele. Cu o delegație mică, datorită costurilor mari legate de transport, cazare și masă, elevii școlii au obținut rezultate deosebite.

 Ii mentionam aici pe elevii premiati din Sacele si ii felicitam din suflet:

– La clasa a V-a:  Grama Clara Maria, îndrumată de prof. Teodoroiu Cristi a obținut premiul al II-lea și medalia de argint la proba de geografie;

– La clasa a VI-a:  Cimpu Denisa Andreea și Kapitany Erik, îndrumați de prof. Elena Bucurenciu, au obținut mențiuni la proba de limba engleză, iar elevul Kapitany Erik, îndrumat de prof. Tănase Ionuț a obținut o mentiune la istorie;

– La clasa a VII-a:  Jighira Rareș, îndrumat de prof. Tănase Ionuț a obținut premiul al III-lea la istorie;

– La clasa a VIII-a:  Buta Andreea Iuliana și Lupșa Iulia Cristina, îndrumate de prof. Munteanu Gheorghe, directorul liceului, au obținut premiul al II-lea și medalia de argint, respectiv mențiune.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply