Home / Actual / Hochei-ul feminin in Brasov se dezvolta cu sprijin sacelean

Hochei-ul feminin in Brasov se dezvolta cu sprijin sacelean

DSCF1119Numărul mare de săceleni iubitori ai hochei-ului pe gheaţă este binecunoscut de cei ce sunt familiarizaţi cu acest sport. Iată că prezenţa numeroasă a săcelenilor la meciurile echipei Corona Wolves nu este singura formă de suport faţă de echipa braşoveană.

De curând, câţiva împătimiţi ai hochei-ului au hotărât să antreneze o grupă de fete, cu scopul înfiinţării ulterioare a unei echipe competitive de hochei feminin la Braşov. Frumoasa iniţiativă au avut-o Zsuzsa Szekely, Jakab Peter Izabella si Kovacs Izabella, ideea fiind îmbrăţişată de conducerea clubului Corona Wolves şi pusă în practică.

Deja au avut loc două antrenamente pe patinoarul olimpic din Braşov, antrenamente uşoare, de adaptare, la care au participat peste 30 de tinere pasionate de hochei. Doi dintre antrenorii acestor fete sunt şi ei săceleni. Este vorba de Cristian Popa şi de Szekely-Pajor Mihaly.

Felicitări tuturor celor implicaţi pentru iniţiativă!

DSCF1094DSCF1111 DSCF1130

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. Va multumim frumos pentru articol, dar nu cred ca este cazul sa includem politica! Nu as vrea ca aceasta initiativa sa se transforme in total altceva decat este!

Leave a Reply