Home / Actual / 4000 de pacienți au fost tratați în cadrul Spitalului Municipal Sacele

4000 de pacienți au fost tratați în cadrul Spitalului Municipal Sacele

În ultimele patru luni, peste 4000 de pacienți au fost tratați în cadrul Spitalului.

De la 1 decembrie, spitalul săcelean va avea contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate pentru spitalizare de zi și cameră de gardă. Acest lucru va permite ca în cadrul spitalului să fie tratați și mai mulți pacienți de aici înainte.

Săcelenii nu vor mai trebui astfel să se deplaseze la spitalele din Brașov, ci vor putea veni pentru investigații și tratament la Spitalul Municipal din Săcele. Pentru aceasta este nevoie doar de bilet de trimitere de la medicul de familie.

La Săcele pot fi realizate investigații pentru boli de inimă, de plămâni, rinichi, tensiune arterială, boli de stomac, obezitate, tulburări alimentare, plăgi deschise, traumatisme minore, îngrijiri postoperatorii, boli ginecologice, tratamentul durerii și tratamente pediatrice (pentru copii).

Spitalul are toate dotările pentru a realiza, în urma consultului medical, analize de laborator (sânge, urină și scaun), imagistică medicală (RMN, CT, ecografii abdominale, de sarcină, vasculare, radiografii) și explorări funcționale (EKG, spirometrii, probe de efort).

Spitalul poate asigura și tratamente în regim de urgență prin camera de gardă.

Consultațiile pot fi realizate zilnic între 8.00 – 20.00, de luni până vineri. Programarea se poate face la numărul de telefon 0368 – 005 356, după obținerea biletului de trimitere de la medicul de familie.

Săcele: Pe 5 decembrie avem Caravana sărbătorilor de iarnă şi concert Ducu Bertzi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply