Home / Actual / De apreciat! Micii voluntari ai Grădiniței cu Program Prelungit nr. 5 „Căsuța cu Povești” din Săcele

De apreciat! Micii voluntari ai Grădiniței cu Program Prelungit nr. 5 „Căsuța cu Povești” din Săcele

Lucrurile bune se invață de mic. La fel si respectul si dragostea pentru cei din jur, pentru persoanele defavorizate, aflate în suferință sau izolare.

In cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 Săcele, „Căsuța cu Povești”, a derulat în săptămâna 20 – 24 noiembrie 2017 Campania „Săptămâna fructelor și legumelor donate”.

În urma acestei acțiuni s-a strâns o cantitate important de fructe și legume care a fost donată Centrului de îngrijire vârstnici, Christiana, din Municipiul Săcele.

Ajutandu-l pe copil sa invețe sa aibă o atitudine altruistă, il vei ajuta sa devina un cetățean responsabil si mai mult, îi putem forma și dezvolta simțul civic, sentimentul împlinirii, prin acțiuni voluntare de binefacere.

Realizarea activităţilor de către preșcolari alături de cadrele didactice, părinţi şi de alţi membri ai comunităţii este o modalitate eficientă de a face în mod conştient educaţie pentru voluntariat.

conform comunicat Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 Săcele, „Căsuța cu Povești”

Mulțumim pe această cale părinților și preșcolarilor noștri care au ales să participe la această campanie.

 

                                                  

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply