Home / Actual / Propunerea PNL pentru Primăria Săcele este Ciprian Sterpu

Propunerea PNL pentru Primăria Săcele este Ciprian Sterpu

Partidul Național Liberal îl propune pe Ciprian Sterpu în postura de candidat pentru Primăria Municipiului Săcele. 

Acesta are 43 de ani si este in prezent vicepreședintele Consiliului Județean Brașov.

În trecut Ciprian Sterpu a fost consilier local la Săcele în mandatul 2016-2020, consilier județean în mandatul 2020-2024 și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică a județului Brașov.

Iată postarea de anunt a candidaturii:

Dragi săceleni, pe 9 iunie 2024 ne vom alege conducerea pentru următorii patru ani, iar eu sunt propunerea Partidului Național Liberal (PNL) pentru demnitatea de primar la Săcele!

Vin în fața dumneavoastră cu o viziune clară axată pe ideea de dezvoltare și modernizare accelerată a comunității săcelene.

La 43 de ani, am maturitatea, energia, cât și experiența necesară unui mandat administrativ al cărui scop este rezolvarea principalelor probleme cu care ne confruntăm la Săcele.

Cunoaștem cu toții aceste probleme, ne lovim zilnic de ele și știu că pentru soluționarea lor este necesară o conducere abilă și vizionară care să pună bazele unei comunități prospere și atrăgătoare.

Primul pas în această direcție este modernizarea infrastructurii, o zonă unde Municipiul Săcele are nevoie de investiții în reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, precum și în modernizarea străzilor, a iluminatului public, etc

Alți pași necesari sunt dezvoltarea rețelei de transport în comun cu încă o linie pe strada Câmpului (ocolitoare), rezolvarea problemelor de salubritate, precum și cele de ordine publică.

Toate cele de mai sus sunt esențiale pentru a asigura un nivel ridicat de confort și siguranță pentru toți săcelenii, indiferent de zona unde locuiesc.

Avem o datorie administrativă și morală față de toată lumea: Nimeni nu este lăsat în urmă, nimeni nu este ignorat, nimeni nu este abandonat!

În egală măsură, îmi propun crearea unui mediu favorabil pentru investiții și dezvoltare economică. Vom implementa un set de facilități fiscale și administrative pentru întreprinderile locale și atragerea de noi investitori, astfel încât să se creeze locuri de muncă bine plătite și oportunități de dezvoltare pentru tineri.

În ceea ce privește educația, cultura și sportul, vă propun să dezvoltăm programe și facilități care să încurajeze excelența și creativitatea în rândul tinerilor. Consider investiția în educație cheia pentru formarea unei societăți informate și responsabile, iar cultura și sportul reprezintă alți piloni ai solidității unei comunități.

Un alt aspect important în programul pentru anii 2024-2028 este dezvoltarea turismului și a sectorului de servicii. Săcele are un potențial turistic considerabil, datorită amplasării sale și a cadrului natural deosebit. Vom promova acest potențial și vom dezvolta proiecte care să atragă turiști și să creeze locuri de muncă în domeniul serviciilor turistice.

Săceleni, sunt un candidat pregătit și determinat să conducă municipiul Săcele către o dezvoltare și o modernizare accelerată.

Alegerile din 9 iunie 2024 vor reprezenta momentul în care ne vom putea exprima opțiunea pentru un primar tânăr, implicat și dedicat, care să vă reprezinte interesele și să construiască un viitor mai bun pentru întreaga comunitate săceleană!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia