Home / Actual / Drumul Brădet (Săcele ) – Valea Doftanei (Câmpina): Se aprobă amplasamentul final și exproprierea. Urmează începerea lucrărilor!

Drumul Brădet (Săcele ) – Valea Doftanei (Câmpina): Se aprobă amplasamentul final și exproprierea. Urmează începerea lucrărilor!

Noutăți despre modernizarea drumului Brădet (Săcele ) – Valea Doftanei (Câmpina)

Dragi săceleni, vă anunț cu bucurie că am semnat propunerea de Hotărâre de Consiliu Județean Brașov ce aprobă amplasamentul lucrării situate pe obiectivul de investiții de utilitate publică de interes județean ‘’Reabilitare și modernizare DJ 102I, Valea Doftanei, județul Prahova – Brădet, județul Brașov’’.

De asemenea, am semnat și pentru declanșarea procedurii de expropriere a tuturor imobilelor situate pe coridorul de expropriere.

Suntem un pas mai aproape de începerea lucrărilor pe acest drum, ce va aduce un plus de dezvoltare turistică și pentru Municipiul Săcele, în zona Brădet – Babarunca.

conform postare Ciprian Sterpu, vicepreședinte Consiliul Județean Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia