Home / Actual / Ziua Bunului Vecin – ediția a VII-a

Ziua Bunului Vecin – ediția a VII-a

„Ziua Bunului Vecin” de la Săcele a devenit deja o tradiție. Evenimentul organizat la inițiativa “vecinului” Fane Lupu a debutat în mai 2010 și a adunat laolaltă vecinii străzii Mocanilor. Prima întâlnire a avut loc la mijlocul străzii “bine stabilit prin măsurători minuțioase”, în fața casei familiei Teșileanu. Odată cu trecerea timpului, această frumoasă zi de sărbătoare locală a crescut în popularitate, ajungând astăzi să reunească locuitorii a nu mai puțin de 8 străzi vecine, și anume: Mocanilor, Unirii, Oituz, Nicolae Colceag, Highișului, Meseriașilor, Pinului și Vulcan. 

Vecini, neamuri şi prieteni se strâng laolaltă pentru a creea şi pentru a consolida legături de durată. La Ziua Bunului Vecin se împărtăşesc bucurii şi necazuri, realizări şi eşecuri, întâmplări de peste an vesele sau triste, dar în esenţa ei, manifestarea este una de bucurie şi de voie bună.

Evenimentul din acest an va avea loc sâmbătă 28 mai începând cu orele 11:00, locația fiind intersecția străzilor Mocanilor, Oituz și Meseriașilor.

13246430_578625648972505_3874884420958435715_o

Citește și despre expoziția ce va avea loc vineri!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply