Home / Actual / Expoziția Photovoice „9000 de suflete, un singur scop: dorința noastră de mai bine!”.

Expoziția Photovoice „9000 de suflete, un singur scop: dorința noastră de mai bine!”.

La câteva luni de la debutul proiectului „Proactivi pentru Gârcini”, tinerii din echipă au pregătit  un prim eveniment pentru comunitate: Expoziția Photovoice „9000 de suflete, un singur scop: dorința noastră de mai bine!”.

În cadrul expoziției se vor regăsi fotografii realizate de elevi și voluntari în urma vizitelor în cartierul Gârcini. Fotografiile surprind realitățile zonei și sunt însoțite de mesaje reprezentative, prin care se atrage atenția asupra problemelor din cartier și se apelează la acțiune din partea localnicilor și a autorităților. În același timp,  întreaga echipă este dornică să participe la implementarea soluțiilor în parteneriat cu instituțiile din municipiul Săcele.

Așadar, elevi, părinți, profesori, lideri locali, consilieri, reprezentanți ai autorităților și ONG-urilor locale, precum și cetățeni din Săcele, sunt invitați să descopere prin fotografii și din discuțiile cu tinerii, o parte semnificativă a cartierului Gârcini! Iar începând cu ora 13:30 este pregătită și o scurtă „expediție” în cartier.

Expoziţia va fi vernisată vineri, de la ora 13.00, pe str. Barajului nr. 49, în curtea Şcolii gimnaziale nr. 5 din Gârcini.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply