Home / Actual / Concurs ocupare funcție în cadrul Compartimentului Relații cu Presa Informare Cetățeni

Concurs ocupare funcție în cadrul Compartimentului Relații cu Presa Informare Cetățeni

sigla 1Primăria Municipiului Săcele, cu sediul în Săcele, Judeţul Braşov, Str. Piaţa Libertăţii, nr. 17 organizează concurs pentru ocuparea functiei publice de executie vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sacele,  după cum urmează:

COMPARTIMENTUL RELAȚII CU PRESA INFORMARE CETATENI REFERENT, clasă III, grad profesional superior – 1 Post

a) Condiţii generale de participare : candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art.54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul Funcţionarilor Publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

b) Condiţii specifice : – studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; – vechime – 9 ani; – cunoştinţe operare pe calculator, nivel mediu;

Concursul consta in urmatoarele etape:

– selectia dosarelor;

– proba scrisa se va sustine in data de 22.06.2016 ora 10.00 la sediul Primariei Municipiului Sacele;

– interviul se va sustine in data de 24.06.2016 ora 12.00 la sediul Primariei Municipiului Sacele;

Dosarele de inscriere se pot depune in termen de 20 zile de la publicarea anuntului, la secretariatul comisiei de concurs din cadrul Primariei Municipiului Sacele.

Relaţii suplimentare cu privire la conţinutul dosarelor şi bibliografia stabilită pentru concurs se pot obţine de la Compartimentul Resurse Umane.

Afișat in data de 23.05.2016

Alte joburi oferite de Primaria Municipiului Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply