Home / Actual / Puncte importante pentru săritorii săceleni

Puncte importante pentru săritorii săceleni

12360076_1664412217168418_2390062832799562192_nWeekend bun pentru sportivii săceleni care reprezintă România în Cupa Mondială și Cupele Continentale. Astfel, Dana Haralambie a încheiat în puncte cele două etape desfășurate la Nizhny Tagil în Rusia, performanțe ce confirmă rezultatul obținut în prima etapă a sezonului de iarnă, și anume locul 21 la Lillehammer. După ce în prima zi s-a situat pe locul 29, loc ce i-a mai adus 2 puncte în clasamentul general, Dana, îndrumată de experimentatul Magdo Csaba a reușit o evoluție mai bună duminică, terminând concursul pe locul 23 și adăugând astfel încă 8 puncte în clasament. La doar 18 ani, săceleanca adună după trei etape 20 de puncte în clasamentul general și poate fi numită una dintre sportivele în vogă ale României la ora actuală.

O surpriză foarte plăcută a venit din partea Dianei Trâmbițaș, care la prima prezență în Cupa Continentală s-a clasat pe locurile 14 respectiv 17 în cele două etape desfășurate la Notodden în Norvegia, întreceri unde a fost însoțită de antrenorul său Adi Comănescu.

Tot în Norvegia, dar la Rena, Eduard Torok a încheiat 2 din cele 3 etape de Cupă Continentală pe locul 25, reușind astfel să adune și el puncte importante în clasamentul general.

Felicitări sportivilor și antrenorilor care pun orașul nostru pe harta mondială a sporturilor de iarnă!

Citește și despre rezultatul obținut de Dana Haralambie în prima etapă!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply