Home / Actual / (VIDEO) Directorul RAT Brașov, despre angajații Servicii Săcelene: ”Cred că primarul de la Săcele a făcut o afirmație cam… forțată”

(VIDEO) Directorul RAT Brașov, despre angajații Servicii Săcelene: ”Cred că primarul de la Săcele a făcut o afirmație cam… forțată”

Marian Geman, directorul RAT Brașov, a fost prezent în emisiunea ”Punct și de la capat” a realizatoarei TV Onelia Pescaru și a abordat inclusiv subiectul Săcele.

Este vorba de aceeași emisiune TV a postului local NOVA TV în cadrul căreia, la începutul anului, primarul Popa Virgil a făcut afirmația că angajații Servicii Săcelene vor fi preluați automat de către RAT Brașov de la 1 septembrie.

Cuvintele au fost reluate de primarul Popa Virgil o lună mai târziu și repetate și în ședința de Consiliu Local al Municipiului Săcele din luna martie, când presat de prezența angajaților Servicii Săcelene, edilul săcelean a spus de data aceasta că va face tot ce ține de el.

Directorul RAT Brașov are însă un alt punct de vedere. Acesta l-a contrazis într-un mod diplomat pe primarul Popa Virgil, catalogând afirmația acestuia drept … forțată.

Marian Geman, directorul RAT, a precizat că nu este vorba de o fuziune între RAT și Serviciile Săcelene, iar angajații nu sunt preluați in mod automat. 

Mai simplu spus, ei își vor pierde locurile de munca de la Săcele și ulterior, dacă doresc,  vor trece prin procesul de recrutare al celor de la RAT, un proces transparent și bazat pe performanță.

Materialul video cu tema Săcele mai jos:

Termopanele din Policlinica au fost demontate! Victoria pacienților săceleni împotriva unei administrații ostile – Saceleanul

Achiziții dubioase la Săcele! Primăria a cumpărat înainte de 1 și 8 martie nu mai puțin de 2000 de garoafe roșii din bani publici – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia