Home / Actual / Achiziții dubioase la Săcele! Primăria a cumpărat înainte de 1 și 8 martie nu mai puțin de 2000 de garoafe roșii din bani publici

Achiziții dubioase la Săcele! Primăria a cumpărat înainte de 1 și 8 martie nu mai puțin de 2000 de garoafe roșii din bani publici

Motto: ”Dacă vrei să faci un gest frumos, fă-l din banii tăi nu din banii altora”

Dacă ați primit o garoafă rosie din partea dumnului primar și a celor din apropierea sa în perioada 1-8 martie la Săcele, trebuie să stiți că sunt sanse foarte mari ca aceste garoafe să fie plățite tot din banii dumneavoastră.

Mai simplu spus, ați primit o floare în cadou, printr-un gest ce mimează aprecierea, dar floarea era deja a dumneavoastră! 

Primăria Săcele a achiziționat în apropierea perioadei de 1 martie nu mai puțin de 2000 de garoafe roșii calitatea I (conform site-ului de achiziții publice – foto jos)

Valoarea de achiziție a acestor garoafe – categoria I a fost de aproximatov 8000 lei + tva.

Ce nevoie a avut Primăria de 2000 de garoafe în preajma zilei de 8 martie, asta vă lăsăm pe dumneavoastră, cititorii nostri să intuiți?!

Asa cum tot pe dumneavoastră vă lăsăm să trageți concluzia dacă a oferi garoafe cumpărate din bani publici este un gest frumos sau din contra, o dovadă că actualii conducători ai municipiului Săcele și-au pierdut compet moralitatea?!

Până la urma la ce să ne așteptam din partea unora ce s-au obișnuit să bage mâna în bugetul local oridecate ori au nevoie de ceva?

PS: Domnule primar, nu suporta bugetul să cumpărați trandafiri roșii sau era prea evidentă manevra?

acesta material este o opinie politica

Angajații de la Servicii Săcelene, atac frontal la primarul Popa Virgil: ”Ne-ați spus să stăm liniștiți, dar RAT Brașov nu ne preia oamenii” – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia