Home / Actual / Angajații de la Servicii Săcelene, atac frontal la primarul Popa Virgil: ”Ne-ați spus să stăm liniștiți, dar RAT Brașov nu ne preia oamenii”

Angajații de la Servicii Săcelene, atac frontal la primarul Popa Virgil: ”Ne-ați spus să stăm liniștiți, dar RAT Brașov nu ne preia oamenii”

Primarul Popa Virgil a fost luat la rost de ctăre angajații celor de la Servicii Săcelene SRL chiar în cadrul ședintei de Consiliu Local al municipiului Săcele din 23 martie.

Aceștia au venit să protesteze față de starea de haos și incertitudine în care au fost aruncați angajații Servicii Săcelene SRL, ce se află prinși într-un ping-pong declarativ între primarul Popa Virgil și RAT Brașov.

Liderul sindical de la Servicii Sacelene SRL a spus că are informații care îl contrazic pe primarul Popa Virgil și că angajații de la Săcele nu vor fi preluați în mod automat de RAT.

Un alt săcelean din cadrul companiei prezent la ședință a spus către primarul Popa Virgil: ”Cu ce credeți că vom mai ajunge până la 31 iulie 2023, că mai avem 7 mașini și alea vai de ele. Luna viitoare vine ITP-ul pentru aceste mașini. Cine credeți că ne va mai da nouă ITP-ul? Cu ce mergem? Cu mașinile personale?”

Viceprimarul Geczi Gellert, către angajații Servicii Săcelene SRL: ”Nu, eu vă permit, eu sunt președintele de ședință”.

Un moment delicat a fost cel în care angajații prezenți la ședință au vrut să intervină și să îi dea o replica primarului Popa Virgil când acesta spunea că totuși lucrătorii de la Servicii Săcelene SRL vor ajunge la RAT.

Geczi Gellert, viceprimarul – președinte de ședință a intervenit prompt și nu le-a dat acestora voie să întrebe ceva spunând ”nu, eu va permit, eu sunt președintele de ședință”.

Până la urmă toți doritorii au fost lăsați să își spună punctul de vedere, iar la final au părăsit sala dezamăgiți de ceea ce au primit ca răspuns de la Popa Virgil.

Acesta din urmă a părăsit și el sala pentru a le mai promite o dată afară, în curtea primăriei, că va face tot ce va putea pentru ca toți să se regăsească de la 1 septembrie la RAT Brașov. Dar cine îl mai crede pe primarul pentru care social-democratia este doar pe siglă?

Apare B.E.S.T.! Săcele își face consorțiu educațional cu Budila și Tărlungeni – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia