Home / Actual / Cazul CSM Săcele: Consilierii PSD și UDMR au votat conform dorinței lui Popa Virgil și au politizat deja structura de conducere

Cazul CSM Săcele: Consilierii PSD și UDMR au votat conform dorinței lui Popa Virgil și au politizat deja structura de conducere

Viitorul neînființatului încă Club Sportiv Municipal Săcele este deja pus sub semnul întrebării de modalitatea în care acesta va fi așezat sub umbrela politica a PSD.

PSD, cei ce au mai condus pentru o perioadă o asociație sportivă puternică, AS FC Precizia Săcele atât prin Popa Virgil, cât și prin Gâdea Sorin sau Lungu Dragoș și pe care au dus-o cu mare talent și implicare directă și indirectă spre neperformanță și ulterior spre închiderea activității.

Ultimul dintre cei trei menționați mai sus, Lungu Dragos – mare talent local administrativ și politic, vicepreședinte al PSD și administrator al Centrului Multicultural și Educațional (unde este încadrat cu studii superioare, deoarece trebuia să mănânce și gura lui ceva pentru serviciile aduse partidului roșu și conducătorului suprem) … ei bine, acesta este propunere pentru Consiliul de Administratie.

Lui i se alătura din cadrul Consiliului Local un alt pesedist – Valentin Cretu și un udemerist – Sandor Toth, votați bineînțeles de majoritatea PSD și UDMR.

Toate amendamentele pertinente au fost respinse, CSM este deja în pericol

Nici unul din amendamentele de bun simț propuse pentru statutul CSM Săcele nu a fost admis, păcatul capital al acestor amendamente fiind că au venit din partea consilierilor liberali.

Primul a fost cel legat de dedicarea activității și a resurselor viitorului CSM pentru sporturile pe categoriile de vârstă copii, juniori și cadeți …

Acesta nu a fost pe gustul conducerii municipiului, care invocând în mod penibil NECONSTITUȚIONALITATEA, pregătește (spun gurile rele) un buget colosal pentru o echipa de fotbal seniori în Liga a V-a sau a IV-a, pentru a le lua ochii în campania electorala din 2024 iubitorilor acestui sport.

Un alt amendament bine argumentat a fost cel conform căruia ”Membrii Consiliului de administraţie vor prezenta un CV în format Europass din care să rezulte experienţa în formarea profesională sau în managmentul sportului de performanţă împreună cu o scrisoare de aşteptări, document de lucru care conţine performanţele aşteptate, politica privind conducerea şi administrarea clubului Sportiv Municipal Săcele”.

Mai simplu spus în CA trebuie să ajungă oameni cu un background sportiv sau cu educație în acest sens.

Corect și profesionist, nu-i așa? GREȘIT! PSD și UDMR nici nu au vrut să audă și au respins și acest amendament! Cum altfel să își planteze ei ulterior toți atârnătorii politici în acest CSM?

Nici amendamentul conform căruia ”membrii Consiliului de administraţie sunt solidar răspunzători faţă de CSM Săcele pentru îndeplinirea tuturor obligaţiilor cu privire la organizarea, conducerea şi gestionarea activităţii” nu a fost pe placul PSD si UDMR.

Ce este aceea răspundere față de realizări/rezultate pentru pesediști și udemeriști? Se RESPINGE! 

Săcelenii trebuie să știe că idea de a avea un CSM Săcele nu este una rea, dar când factorul politic încalecă din start un astfel de proiect, lucrurile pot avea o singură direcție: la vale! 

acest material este o opinie politica

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia