Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele a deschis Laboratorul de Tomografie Computerizată pentru care s-au obținut toate autorizațiile necesare

Spitalul Municipal Săcele a deschis Laboratorul de Tomografie Computerizată pentru care s-au obținut toate autorizațiile necesare

🗣 Spitalul Municipal Săcele a deschis Laboratorul de Tomografie Computerizată pentru care s-au obținut toate autorizațiile necesare. Acesta se află în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală situat la parterul clădirii din Strada Oituz nr. 54.

✖ Tomografia Computerizată reprezintă o metodă de diagnostic imagistic ce folosește razele X pentru a realiza imagini detaliate ale structurilor interne din organismul uman.

Pacientul este poziționat pe o masă specială glisantă atașată scannerului echipamentului, care este un dispozitiv de formă circulară și emite raze X prin zona corpului ce urmează a fi studiată.

💻 În acest mod sunt realizate imagini seriate în nuanțe de alb și negru ale zonei examinate care se salvează pe computer și pot fi supuse procesării. Astfel, se obține reconstrucția digitală a zonei respective, care este utilă medicului pentru stabilirea diagnosticului.

⏱ Pentru moment, în Spitalul Municipal Săcele, se vor realiza computer tomografii destinate pacienților din structurile de spitalizare continuă, anumitor specialități în spitalizarea de zi, dar și 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮 𝗰𝗼𝘀𝘁, 𝗰𝘂 𝗽𝗿𝗲𝘁̦𝘂𝗿𝗶 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗿𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 𝗰𝘂 𝗰𝗲𝗹𝗲𝗹𝗮𝗹𝘁𝗲 𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝘂𝗹 𝗕𝗿𝗮𝘀̦𝗼𝘃. Investigațiile se vor efectua după un program bine stabilit și numai cu recomandare medicală din partea unui specialist.

📞 Unitatea va demara procedurile de contractare a serviciilor de imagistică și radiologie prin computer tomografie cu CJAS Brașov. Până atunci, vă așteptăm să vă programați la numărul de telefon 0368.005356, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Angajații de la Servicii Săcelene, atac frontal la primarul Popa Virgil: ”Ne-ați spus să stăm liniștiți, dar RAT Brașov nu ne preia oamenii” – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia