Home / Actual / Primarul Popa promite din nou, dar directorul Mormoloc de la Servicii Săcelene nu știe nimic oficial

Primarul Popa promite din nou, dar directorul Mormoloc de la Servicii Săcelene nu știe nimic oficial

Preluarea administrativa a transportului de la Sacele se tranforma intr-un veritabil scandal ce ii are in prim plan pe cei de la Servicii Sacelene SRL.

Inca de la inceput, doar aici pe Saceleanul.ro, ati citit informatii corecte despre diferentele majore dintre ce promite primarul Popa Virgil in diverse iesiri publice si care este adevarul in acest moment al discutiilor dintre partile implicate.

Prima dezvaluire a fost cea legata de lansarea termenului de 1 septembrie 2023 ca fiind o data certa de cand RAT Brasov va veni la Sacele si va prelua transportul in comun. 

De fapt, singura certitudine in acest momoment este ca de la 1 septembrie SC Servicii Sacelene SRL isi va pierde licenta de transportator metropolitan si are sanse ZERO de a mai primi o alta.

Iata ce spune pe acest subiect Frangulea Catalin, director in cadrul Agentiei Metropolitane de Dezvoltare Durabila a Transportului: ””Eu si colegii mei din agentie am elaborat studiul de oportunitate care sta la baza Hotararii de Consiliu Local. Practic dat fiind faptul ca contractul actual de servicii publice care deserveste legatura municipiului Sacele cu Municipiul Brasov va expira la 31 august [n.r 2023], am procedat conform legii la evaluarea optiunilor disponibile pentru gestiunea acestui tip de serviciu si ulterior in functie de recomandarile din studiu, in urma votului dumneavoastra vor fi parcursi urmatorii pasi.”

Primarul insista cu promisiunea că țoti angajatii vor ajunge la RAT Brasov

A doua informatie lansata de Popa Virgil, atat ca o certitudine, dar mai ales ca o promisiune publica a fost aceea ca TOTI angajatii Servicii Sacelene SRL se vor regasi la RAT Brasov de la 1 septembrie (mai putin cei ce nu doresc asta).

Aceasta a doar informatie este o minciuna veritabila menita sa linisteasca apele pentru angajatii de la Sacele ce isi fac griji pentru job-urile lor si pentru siguranta financiara a familiilor lor. 

Minciuna a fost demontata atat de un comunicat de presa al celor din Consiliul de Administratie al RAT Brasov care spunea ca ”din declarațiile publice ale persoanelor direct implicate – respectiv primarul Municipiului Săcele, dl. Virgil Popa – rezultă tot cu caracter de certitudine faptul că SC RATBV SA va prelua în mod automat angajații SC Servicii Săcelene SRL, aspect ce nu are nicio bază reală sau legală.” 

Liderul de sindicat de la Servicii Săcelene SRL confirmă informația că nu există certitudine pentru angajarea săcelenilor la RAT Brașov, acesta având o intervenție în ședința de Consiliu Local în care a ridicat problema, alături de alți angajați ai SRL-ului săcelean.

Ultima confirmare este una oficială și vine chiar dinspre conducătorul SC Servicii Săcelene SRL, Viorel Mormoloc, un personaj în măsura să spună răspicat cu DA sau NU, dacă există discuții sau protocoale de preluare automată a oamenilor aflați sub conducerea sa.

Ei bine, directorul Mormoloc a răspuns la o solicitare pe subiect a consilierului județean Ciprian Sterpu și a spus clar că în acest moment nu are nicio informație despre aceste angajări de la sau până la 1 septembrie. (foto jos)

Cazul CSM Săcele: Consilierii PSD și UDMR au votat conform dorinței lui Popa Virgil și au politizat deja structura de conducere – Saceleanul

Angajații de la Servicii Săcelene, atac frontal la primarul Popa Virgil: ”Ne-ați spus să stăm liniștiți, dar RAT Brașov nu ne preia oamenii” – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia