Home / Actual / Instanţa a decis: Valentin Leţ, fostul şef al Poliţiei Municipiului Săcele este nevinovat

Instanţa a decis: Valentin Leţ, fostul şef al Poliţiei Municipiului Săcele este nevinovat

Fostul şef al Poliţiei Municipiului Săcele, Valentin Leţ, a fost achitat definitiv în dosarul în care era trimis în judecată alături de alte opt persoane pentru atribuirea ilegală a unor locuinte ANL în municipiul nostru.

După mai bine de doi ani de procese, acuzaţiile aduse de DNA la adresa poliţistului au fost considerate ca nefondate, iar Valentin Let a fost declarat nevinovat printr-o decizie definitivă.

În acelaşi dosar au fost judecaţi şi ultimii doi primari din Săcele, Vasile Lata şi Radu Florea Nistor, primul fiind condamnat iar cel de al doilea achitat, a fel ca fostul şef al Poliţie Săcele.

Potrivit sentinţei definitive a Curţii de Apel Braşov, Valentin Leţ a fost achitat pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu, în formă continuată (5 acte materiale).

Achitaţi au fost şi Radu-Petru Ispas, Radu Florea Nistor, Daniel Ciurea, Ovidiu Ciprian Cioca, Laurenţiu Pricope, Sebastian-Adelin Mircioiu şi Victor Şerban. 

conform bzb.ro

Transportul la Săcele: Încă un mesaj de la călători care definește cum sunt tratați săcelenii

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply