Home / Actual / Un nou caz de violență în familie la Săcele

Un nou caz de violență în familie la Săcele

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 11 august 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Săcele județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Din cercetările efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 11 august a.c., în jurul orei 03.30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, bărbatul în cauză ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din municipiul Săcele județul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Ciprian Sterpu, consilier judetean PNL: Proiect județean de analize și consultații gratuite pentru gravide (de interes și pentru femeile din Săcele)

Concert Unplugged Iris pe Terasă la Fényes, vineri 13 August 2021

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia