Home / Actual / Ciprian Sterpu, consilier judetean PNL: Proiect județean de analize și consultații gratuite pentru gravide (de interes și pentru femeile din Săcele)

Ciprian Sterpu, consilier judetean PNL: Proiect județean de analize și consultații gratuite pentru gravide (de interes și pentru femeile din Săcele)

Începând cu luna august, gravidele din judeţul Braşov şi din judeţele învecinate, aflate într-o situaţie dificilă din punct de vedere socio-economic şi provenind din grupuri vulnerabile, au posibilitatea să beneficieze de consultaţii şi analize gratuite de urmărire a sarcinii în regim ambulatoriu, asigurate de medicii Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Dr. A.I. Sbârcea” Braşov.

Totul, în cadrul proiectului cu fonduri europene intitulat „Servicii medicale de screening prenatal pentru 2100 de gravide din Regiunea Centru”, pe care Maternitatea braşoveană îl implementează în parteneriat cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, în perioada martie 2021 – iulie 2023.

Este o veste bună si pentru multe femei din comunitatea săceleană, ce astfel vor avea ocazia să beneficieze de servicii medicale de calitate.

Transmit pe acesta cale invitația către persoanele interesate să se înscrie pe listă și ulterior să fie parte a acestui program de consultaţii şi analize gratuite de urmărire a sarcinii în regim ambulatoriu.

De asemenea, solicit administrației de la Săcele să-și dea concursul pentru ca un număr cât mai mare de beneficiare să fie din municipiul nostru.

Ciprian Sterpu, consilier județean PNL 

Proiectul, cu o valoare totală de 12.097.718,71 lei, este finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Beneficiarele screeningului prenatal vor fi un număr total de 2100 de viitoare mămici care locuiesc în Regiunea Centru, dintre care 57% fac parte din grupuri vulnerabile.

Toate amănuntele privind acest proiect, precum şi informaţii despre investiţiile din cadrul Maternităţii susţinute financiar de Consiliul Judeţean Braşov sunt disponibile pe site-ul www.judbrasov.ro accesând link-ul https://site.judbrasov.ro/event_Proiect-cu-fonduri…

PSD mimează interesul față de copiii din Săcele. Dar creșa promisă este o mare miniciună, iar Primul Ghiozdan este un program propus de PNL

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia